Screen

Windvaste screen: Comfortabel vertoeven in alle weersomstandigheden.

Op een zonnige, maar winderige dag heb je toch geen last van overvloedige warmte en storende lichtinval. Dankzij het speciale geleidingssysteem, met rits aan de zijkanten van het doek, kan u van uw screen genieten wanneer u maar wil, het risico op stukscheurende doeken behoort tot het verleden en u heeft ook niet langer last van hinderlijke geluiden.

screen
screen
  • windvast in elke positie
  • volledige structuur in hoogwaardig aluminium,ook de consoles
  • in alle RAL-kleuren te verkrijgen
  • 3 kastvormen van 95 mm, nl. schuin – recht – rond
  • 100% insectenwerend
  • Uitvoerig getest op duurzaamheid.
zipx
zipx
zipx

Zonnetent

Het perfecte evenwicht tussen warmte en licht

Hoewel de zon ons in een vrolijke stemming brengt, kan haar verstikkende warmte soms vervelend zijn. Geen nood: met een zonwering kan je hier wat aan doen. Plaatsing van een zonnetent kan ervoor zorgen dat je ook op de heetste dagen van het jaar optimaal van je terras kan genieten.

zonnetent
zonnetent

Zonnetenten met knikarmen

Zonnetenten zijn te verkrijgen in open of cassette uitvoering, met of zonder draagbuis. Cassettetenten zijn ontworpen om het opgerolde doek te beschermen tegen alle weersomstandigheden. Esthetisch ogen ze ook mooier. Het armatuur, vervaardigd uit geëxtrudeerd aluminium, is verkrijgbaar in onze standaardkleuren of in eender welke RAL-kleur. In één geheel zijn zonnetenten tot 7 meter leverbaar, gekoppeld zelfs tot 14 meter. Uitval kan tot 4 meter voor bepaalde tenten.

Zon-windautomaat

Voor de bediening heeft u de keuze tussen manuele stangbediening of elektrische bediening. Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimale gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Met de zon-windautomaat loopt het doek automatisch uit bij felle zonneschijn en bij hevige wind trekt het doek zich veiligheidshalve terug. Ook afstandsbediening behoort tot de mogelijkheden. Daardoor wordt extra werk voor bekabeling beperkt tot voeding aan de buismotor.

zonnetent
Share This