Hoe lang gaat de isolatie mee?

Supafil is een product op basis van glas.  Dit zal niet vergaan en gaat levenslang mee!

Zakt glaswol niet in?

Nee, de supafil word onder een hoge druk ingespoten in de spouwmuur waardoor er zich een hoge densiteit vormt (±35kg/m³).  Uiteraard heeft Knauf hier reeds de nodige testen voor gedaan zodat wij en ook u zeker bent van het niet inzakken van de glaswol.  U kan de certificaten en uitslagen van de testen bij ons opvragen.

Mijn huis is geschilderd, en nu?

Indien u huis reeds geschilderd is zal onze inspecteur een staal van de verf nemen en deze laten onderzoeken bij een fabrikant van verf.  Indien deze verf dampopen is vormt het geen enkel probleem om u spouw volledig na te isoleren met knauf Supafil.

Ik heb rolluikkasten die open zijn naar de spouw toe.

Dat vormt geen probleem, wij kunnen u hierbij bijstaan, ofwel neemt u deze af de dag dat onze plaatsers komen isoleren en zorgen zij ervoor dat ze dicht worden gemaakt naar de spouw toe.  U kan er ook voor kiezen om alles door ons te laten doen, dan nemen wij ze af en plaatsen ze terug zoals het hoort.

Mijn buitengevel is poreus kan je dan wel boren zonder dat er iets stuk gaat?

Wij boren altijd in de voegen waar de verticale voeg zich kruist met de horizontale, hier raken we de steen niet en blijft u gevel intact.

Hoe lang duurt het om de woning te isoleren?

Meestal duurt het niet langer dan 1 dag om een doorsnede woning te isoleren. U gaat de volgende dag al onmiddellijk het verschil merken!

Share This