SUBSIDIES & PREMIES

 

Momenteel steunt de overheid nog enkele energiebesparende uitgaven, spouwmuurisolatie is er daar een van.  Let wel op, de aannemer moet in het bezit zijn van een ATG certificaat.  Wij kunnen u na de werken dan ook een attest bezorgen dat u recht geeft op deze premie.  Zo bent u als klant ook zeker dat de werken zijn uitgevoerd volgens de regels van de kunst, comform de STS 71.1 voorschriften en de WTCB Technische voorlichting 246

Premie van de Netbeheerder:

Van de netbeheerder krijgt u €6 per vierkante meter als u de bestaande spouwmuren laat isoleren,  hier is geen maximum bedrag meer op sinds 2014!!

Indien u recht heeft op sociale maximumprijzen (beschermde afnemers) voor aardgas en elektriciteit dan bedraagt uw premie €9 per vierkante meter.

De Voorwaarden:

– Uw factuur mag maximaal 1 jaar oud zijn.
– De aansluiting van de woning op het distributienet van uw netbeheerder gebeurde voor 01/01/2006
– De spouw moet minimaal 50mm breed zijn.
– De lamba moet lager zijn dan 0.065W/mK.  De lamba waarde van Supafil heeft een uitstekende isolatiewaarde (λd = 0,034 W/m.K). Hierdoor komt u dus zeker in aanmerking voor de premies.

De aanvraag:

GW stuurt u de nodige documenten op via de post.  U moet deze enkel nog te ondertekenen en te bezorgen aan uw netbeheerder.

Premie van uw gemeente:

Sommige gemeenten en steden geven u ook een bijkomende premie voor het na-isoleren van de spouwmuur.  Indien u meer informatie wenst over deze extra premie, kan u langs gaan bij uw gemeentehuis of u kan het opzoeken op premiezoeker (www.energiesparen.be/subsidies/subsidiemodule)

De Premies waar u recht op heeft worden u ook medegedeeld door onze GW inspecteur.

Share This